Rulouri Picante De Ton

Rulouri Picante De Ton
Rulourile picante de ton ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de ton, castraveți, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Încercați Rulouri Picante De Ton, Rulouri De Mână Cu Ton Picant, și Rulouri / Împachetări Picante De Ton pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista