Rulouri de vită și varză condimentate în coreeană

Rulouri de vită și varză condimentate în coreeană
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 270 calorii. Dacă 70 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., carnea de vită și rulourile de varză condimentate în coreeană ar putea fi uimitoare fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Un amestec de miere, apă, sol sol și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Carne de vită coreeană și varză, Carne de vită coreeană pe varză de foc, și Tacos De Vită Și Varză În Stil Coreean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 11 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați amestecul de carne de vită în tigaie; gatiti 8 minute sau pana cand se face, amestecand ocazional. Se amestecă varza; gatiti 4 minute sau pana cand varza este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc; se răcește complet.
6
Pentru a pregăti aluatul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Combinați 1 1/3 căni de apă, miere și ulei de canola, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați amestecul de apă în amestecul de făină; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 5 minute); acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
10
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 16 x 12 inch (aproximativ 1/4 inch grosime) pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
11
Tăiați aluatul în pătrate de 12 (4 inci). Lucrând cu 1 pătrat la un moment dat (acoperiți aluatul rămas cu un prosop pentru a preveni uscarea), lingurați aproximativ 1/4 cană amestec de carne de vită în centrul fiecărui pătrat. Umeziți marginile aluatului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse în centru, ciupiți punctele pentru a sigila. Prindeți 4 margini împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
12
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
13
Combinați 1 lingură de apă și albușul de ou într-un castron mic, amestecând cu un tel. Ungeți ușor blaturile de aluat cu amestec de albuș de ou; presărați fiecare cu 1/4 linguriță semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
14
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când rulourile se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți din foaia de copt; se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista