Rulouri de vară de creveți cu sos de scufundare

Rulourile de vară de creveți cu sos de scufundare sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 49 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcov, apă, vermicelli de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de vară de creveți cu sos de scufundare, Rulouri de vară de creveți cu sos de susan-soia, și Rulouri de vară cu creveți și Mango cu sos dulce și picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele sosului de scufundare. Capac; frigider continuând cu rețeta.
Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet. Între timp, într-un castron mare, amestecați salata verde, cilantro, morcov și creveți.
Presărați apă peste 1 Prosop de hârtie; așezați pe tăbliță. Umpleți o farfurie de plăcintă de 10 inci cu apă.
Așezați 1 înveliș de hârtie de orez în apă 45 până la 60 de secunde sau până când este flexibil, dar nu este complet înmuiat. Îndepărtați ușor învelișul din apă, agitând pentru a scurge excesul de apă; așezați pe un prosop de hârtie umed.
Începând aproape de 1 margine de înveliș, formați un rând de aproximativ 1/4 cană de tăiței. Pe tăiței, aranjați aproximativ 1/3 cană din amestecul de salată. Începând cu marginea acoperită cu umpluturi, înfășurați învelișul peste umpluturi, oprindu-vă după prima întoarcere pentru a băga părțile laterale. Continuați să vă rostogoliți, înfășurându-vă în lateral. Repetați cu ambalajele rămase.
Așezați rulourile, cusăturile laterale în jos și fără a atinge, pe platou. (Dacă rolele se ating, se vor lipi împreună.)
Se servește imediat cu sos sau se acoperă cu prosoape de hârtie umede și se dă la frigider până la 2 ore. Pentru a servi, tăiați fiecare rolă în jumătate în diagonală.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.