Rulouri de tortilla IV

Rulouri de tortilla IV
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, Tortilla Rollups IV ar putea fi o rețetă excepțională lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 1,14 USD per porție, primești o garnitură care servește 10. O porție conține 424 de calorii, 12 g de proteine și 24 g de grăsime. 195 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită smântână, amestec de dressing ranch, tortilla de făină și salsa grosă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rollups de tortilla, Rollups de tortilla III și rulourile de tortilla de Crăciun.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați cremă de brânză, smântână, amestecul de dressing ranch în stil fiesta, salsa groasă și brânza Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Uscat De Pansament RanchAmestec Uscat De Pansament Ranch
1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)
1/2 Cană Cremă De Brânză De Arpagic și Ceapă1/2 Cană Cremă De Brânză De Arpagic și Ceapă
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
1 Până La 2 Jalapenos, Tăiate Mărunt1 Până La 2 Jalapenos, Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
La 2 Jalapenos, Tăiate MăruntLa 2 Jalapenos, Tăiate Mărunt
2
Întindeți cantități egale din amestec pe tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Ceașcă Iaurt Simplu GrecescCeașcă Iaurt Simplu Grecesc
3
Rulați tortilla și lăsați-le la frigider până când sunt gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
Jalapeno Murat, Feliat Sau TocatJalapeno Murat, Feliat Sau Tocat
4
Pentru a servi, feliați tortillale răcite și rulate în felii de 3/4 inch și aranjați-le pe un platou mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DuzinăDuzină
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista