Rulouri De Tort De Ciocolată

Rulouri De Tort De Ciocolată
Rulourile de tort de ciocolată necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 20 de porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cacao, apă, amestec de tort fudge și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 10%. Încercați Chocolate Chocolate Chip Cherry Sweet Rolls, Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, și Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 2 tigăi jellyroll ușor unse de 15 x 10 inci cu hârtie de ceară; ungeți ușor hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Bateți ouăle într-un castron mare la viteză medie-mare cu un mixer electric 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 1/2 cană de apă, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Adăugați treptat amestecul de tort, bătând la viteză mică doar până când este umezit. Bateți la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul în jumătate; răspândiți uniform în tigaia pregătită. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Straturile vor fi subțiri.)
5
Coaceți fiecare tort la 350 pe raftul din mijloc în cuptoare separate timp de 13 minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins în centru. (Dacă nu aveți un cuptor dublu, puneți 1 tigaie deoparte.)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Cerneti 1 pana la 2 linguri de cacao intr - un dreptunghi de 15 x 10 inci pe un prosop de stofa; repetați cu al doilea prosop. Când prăjiturile sunt gata, slăbiți imediat de pe părțile laterale ale tigăilor și întoarceți fiecare pe un prosop pregătit. Îndepărtați hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați fiecare tort și prosop împreună; așezați prăjituri, coaseți părțile în jos, pe rafturi de sârmă. Răciți prăjiturile complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista