Rulouri De Tort De Ciocolată

Rulourile de tort de ciocolată necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 20 de porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cacao, apă, amestec de tort fudge și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 10%. Încercați Chocolate Chocolate Chip Cherry Sweet Rolls, Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, și Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 2 tigăi jellyroll ușor unse de 15 x 10 inci cu hârtie de ceară; ungeți ușor hârtia.
Bateți ouăle într-un castron mare la viteză medie-mare cu un mixer electric 5 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Adăugați treptat amestecul de tort, bătând la viteză mică doar până când este umezit. Bateți la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul în jumătate; răspândiți uniform în tigaia pregătită. (
Straturile vor fi subțiri.)
Coaceți fiecare tort la 350 pe raftul din mijloc în cuptoare separate timp de 13 minute sau până când tortul se întoarce când este ușor atins în centru. (Dacă nu aveți un cuptor dublu, puneți 1 tigaie deoparte.)
Cerneti 1 pana la 2 linguri de cacao intr - un dreptunghi de 15 x 10 inci pe un prosop de stofa; repetați cu al doilea prosop. Când prăjiturile sunt gata, slăbiți imediat de pe părțile laterale ale tigăilor și întoarceți fiecare pe un prosop pregătit. Îndepărtați hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați fiecare tort și prosop împreună; așezați prăjituri, coaseți părțile în jos, pe rafturi de sârmă. Răciți prăjiturile complet.