Rulouri De Scorțișoară De Vanilie

Rulouri De Scorțișoară De Vanilie
Rulourile de scorțișoară de vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. O porție conține 208 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 32 și costă 22 de cenți pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă caldă, amestec de budincă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rulouri De Scorțișoară Cu Budincă De Vanilie, Rulouri de scorțișoară Nutella cu glazură de vanilie, și Rulouri de scorțișoară-Pecan cu glazură de fasole de vanilie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se lasă să stea 2 minute sau până se înmoaie; pune deoparte.
3
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 1/2 cană de unt, ouă, zahăr, sare și 2 căni de făină. Bateți la viteză medie timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
5
Adăugați budinca; bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
7
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
9
Rotiți fiecare porție într-un 18-in. x 11 inch. dreptunghi; periați cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
10
Combinați zahărul brun și scorțișoara; presărați aluatul până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
11
Rulați stilul de jeleu, începând cu o latură lungă; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
12
Tăiați fiecare în 16 felii.
13
Așezați partea tăiată în jos în două unse 13-in. x 9 inch. vase de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
14
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Între timp, într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, smântâna și untul. Aduceți la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Se ia de pe foc. Bateți zahărul cofetarilor cu un mixer manual până devine cremos. Frost rulouri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
17
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista