Rulouri De Scorțișoară De Aur Yukon
Yukon Gold Cinnamon Rolls ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 467 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, făină universală, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Scorțișoară De Aur Yukon, Yukon via Vermont: clătite de cartofi Yukon Gold și sos de mere gros, și Cartofi De Aur Yukon Biciuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartofii,2 căni de apă și 1 lingură de sare grosieră în maretigaie. Se fierbe până când cartofii sunt foartetendru, 15 până la 18 minute. Mash cartoficu apă în tigaie (nu scurgeți apa).
Adăugați untul și amestecați până când untul este topit.
Bateți ouăle, apoi 1 cană de făină; mashpână când este foarte netedă.
Lăsați cartofii să stea până laabia călduță, aproximativ 10 minute.
Între timp, turnați 1/2 cană de apă caldă într-un castron mare de mixer cu suport prevăzut cu accesoriu pentru șa; se amestecă drojdia și zahărul.
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
Adăugați amestecul de cartofi la amestecul de drojdie; amestecla viteză mică până se omogenizează bine, 2 minute.
Se amestecă în 3 căni de făină, 1 cană la un moment dat, bătândbine. Bateți până se formează aluat lipicios.
Întindeți 1/2 cană de făină pe suprafața de lucru.Răzuiți aluatul pe suprafața de lucru cu făină. Frământați până când aluatul este neted și elastic, adăugând mai multă făină Ling-uri dacă aluatul este foarte lipicios,aproximativ 8 minute.
Înveliți vasul mare cu unt.
Transferaluatul în castron și întoarceți-l la strat. Acoperiți castroncu folie de plastic, apoi prosop de bucătărie.
Lăsați aluatul să crească în zona caldă fără tiraj până ladublat în volum, aproximativ 1 oră.
Se amestecă zahărul brun, scorțișoara și făinacastron mediu. Folosind furculita, se amestecă în unt.
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 425 F. Linia de coacere cu margini mari cu pergament. Întoarceți aluatulpe o suprafață de lucru bine făinată.
Rulați outdough la dreptunghi de 24x16 inci.
Presărațiumplerea uniform peste aluat. Începând de la 1 longside, rulati aluat jelly-roll stil, anexândumplere. Folosind un cuțit mare înmuiat în făină,tăiați ruloul transversal în 12 bucăți.
Transferrolls la foaia de copt, spațierea role despre 3/4inch afară. Acoperiți foaia de copt lejer cuîn folie de plastic.
Lăsați să crească în aer cald-freezona până aproape sa dublat în volum, aproximativ20 de minute (rulourile vor fi foarte pufoase).
Coaceți rulourile de scorțișoară până devin aurii,aproximativ 20 de minute. Rulouri reci 10 minutepe foaia de copt.
Bateți zahărul pudră, untul topit, 2 linguri de lapte, vanilie și sare grosieră într-un castron mic. Dacă glazura este prea groasă pentru a se răspândi,adăugați mai mult lapte cu 1/2 linguriță după cum este necesar.
Întindeți glazura peste rulouri calde.