Rulouri de scorțișoară cu piersici și smântână
Piersici-și-smântână scorțișoară role ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 120 de porții cu 72 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, biscuiți, piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 15%. Încercați Piersici cu scorțișoară și clătite cu cremă, Piersici și smântână scorțișoară condiment Frosty, și Crepe de scorțișoară cu piersici și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați biscuiții congelați, cu laturile atingându-se, în 3 rânduri de 4 biscuiți pe o suprafață ușor aromată.
Lăsați să stea 30 până la 45 de minute sau până când biscuiții sunt dezghețați, dar totuși răciți la atingere.
Se toarnă apă clocotită pentru a acoperi piersicile uscate și se lasă să stea 10 minute; se scurge bine. Taie piersici.
Presărați ușor biscuiții dezghețați cu făină. Apăsați marginile biscuiților împreună și bateți pentru a forma un dreptunghi de aluat de 10 x 12 inci; răspândiți uniform cu cremă de brânză înmuiată. Amestecați împreună zahărul brun și scorțișoara; presărați uniform peste unt.
Presărați piersicile și nucile pecan tocate uniform peste amestecul de zahăr brun.
Rulați, începând de la un capăt lung; tăiați în 12 felii (aproximativ 1 inch grosime).
Așezați rulourile într-o tigaie din fontă ușor unsă de 10 inci, o tigaie rotundă de 10 inci sau o tigaie pătrată de 9 inci.
Coaceți la 375 timp de 35 până la 40 de minute sau până când rulourile centrale se rumenesc și se termină; se răcește ușor.
Se amestecă împreună 1 cană de zahăr pudră, 3 linguri. lapte și 1/2 linguriță. vanilie; stropiți uniform peste rulouri.