Rulouri De Pui Prosciutto

Rulouri De Pui Prosciutto
Rulourile de pui Prosciutto necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 308 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de prosciutto, pesmet cu coajă, condimentat italian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Rulouri de pui, ciuperci și Prosciutto, Prosciutto Rolls, și rulouri de prosciutto de vinete.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Presărați puiul cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
3
Combinați brânza mascarpone și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu; bate la viteza medie a unui mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Așezați 1 felie de prosciutto pe fiecare jumătate de piept de pui; întindeți amestecul de brânză uniform peste prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
ProsciuttoProsciutto
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Roll up de pui, jellyroll moda, începând de la sfârșitul scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
RolaRola
6
Combinați pesmetul și parmezanul; se amestecă bine. Înmuiați fiecare rulou de pui în lapte; dragă în amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
LapteLapte
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Așezați într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 x 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Combinați margarina topită și sucul de lămâie; stropiți peste rulourile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MargarinăMargarină
Pui întregPui întreg
RolaRola
9
Se presară uniform cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
10
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista