Rulouri de primăvară cu varză mărunțită, ciuperci și Tofu

Rulourile de primăvară cu varză mărunțită, ciuperci și Tofu ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 348 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână usturoi, sos de soia, tofu de mătase și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Varză Sexy (+morcov Cilantro-Lime și rulouri de primăvară de varză), Rulouri De Primăvară Tofu, și Rulouri de primăvară Tunan și tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți varza pe lungime, apoi tăiați-o transversal în fâșii subțiri. Măsurați 5 căni, puneți-le într-o strecurătoare și presărați ușor cu sare. Aruncați și lăsați deoparte.
Fierbeți câteva căni de apă.
Se toarnă jumătate peste tofu prăjit, dacă se folosește, pentru a scăpa de uleiul suplimentar.
Se toarnă suficient cât să acopere ciupercile uscate și se lasă să se absoarbă timp de 15 minute. Strângeți-le uscate, îndepărtați și aruncați tulpinile și tăiați subțire capacele.
Tăiați tofu prăjit în bucăți și tofu proaspăt în cuburi mici. Aduceți 1 litru de apă la fierbere într-o tigaie de 10 până la 12 inci, adăugați 1 linguriță de sare, apoi coborâți focul la foc mic. Adăugați cu grijă tofu proaspăt și gătiți timp de 2 minute.
Scoateți și așezați pe un prosop de pânză pentru a se scurge.
Încălziți uleiul într-o tigaie wok sau antiaderentă. Când este fierbinte, adăugați scallions și ciupercile proaspete și uscate. Saut rapid la foc rapid timp de 1 minut, apoi răzuiește amestecul într-un castron. Strângeți umezeala din varză și adăugați-o în amestecul de scallion împreună cu ingredientele rămase. Gustați, reglați sarea, adăugați piper și asigurați-vă că condimentele sunt luminoase și pline de viață.
Așezați un înveliș de rulou de ou pe blatul orientat spre dvs. pe diagonală.
Așezați aproximativ 3 linguri de umplutură în centru.
Periați o fâșie de apă în jurul marginilor, apoi pliați partea de jos în sus, părțile laterale și rotiți. Repetați până când se folosește toată umplutura.
Încălziți 2 căni de ulei de arahide într-un wok sau tigaie. Când este suficient de fierbinte pentru a sfârâi un colț al unui înveliș, adăugați o rolă și prăjiți, întorcându-vă o dată, până când sunt aurii și crocante.
Scoateți pentru a se scurge pe un prosop de hârtie și repetați până când toate sunt gata.
Tăiați-le în jumătate pe diagonală, aranjați pe un platou și garnisiți cu crenguțe lungi de coriandru.
Se servește cu muștar fierbinte pentru scufundare.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;