Rulouri De Crab Diavol

Rulouri De Crab Diavol
Diavolul Crab Rolls este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 600 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, sos fierbinte, carne de crab și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Rulouri de primăvară cu Crab, Rulouri De Crab Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Rulouri De Primăvară Crab.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, așezați pâinea învechită cubată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă apa și se lasă la macerat 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Presărați sarea, sarea de usturoi, piperul negru, fulgii roșii de chile, condimentul de fierbere a crabului, țelina tocată și ceapa tocată. Folosind mâinile, combinați toate ingredientele împreună într-un amestec omogenizat. Puneți deoparte astfel încât aromele să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
4
Într-un alt castron mare, combinați firimiturile de pâine, carnea de crab și sosul de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
CrabiCrabi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se amestecă într-un amestec omogen.
6
Luați o mână mică din amestecul de pâine și folosind degetul mare sau degetul, apăsați o gaură. Luați o lingură mică, aproximativ 1 1/2 uncii, din amestecul de crab și puneți-l în gaură. Aduceți amestecul de pâine în jurul amestecului de crab, formând un patty. Puneți deoparte pe o tavă căptușită cu hârtie pergament sau pe un platou mare. Continuați să faceți prăjituri până când se utilizează toate amestecurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Într-o tigaie mare, turnați 1 1/2 inci de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Încălziți uleiul la 375 grade F. sau până când o bucată mică din amestecul de pâine sfârâie și bule atunci când este plasată în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Așezați chiftelele în tigaie, având grijă să nu le aglomerați. Se prăjește până la auriu pe 1 parte, aproximativ 3 până la 4 minute, apoi se răstoarnă și se prăjește până la auriu pe cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Notă: Această rețetă a fost furnizată de bucătari profesioniști și, prin urmare, poate fi dificil de reprodus în casă.
11
Într-o oală mare de sos, combinați toate ingredientele. Gatiti la foc mediu, la foc mic, timp de 30 de minute. Răciți sosul înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate39
Revista