Rulouri cu brânză cu scorțișoară
Roll-ups cu brânză cu scorțișoară este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 16 porții. O porție conține 277 de calorii, 4 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 40 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de unt, zahăr de cofetarie, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 14%. Acest scor este destul de prost. Încercați rulourile cu cremă de brânză cu scorțișoară, rulourile cu cremă de brânză cu scorțișoară și mere și rulourile de pâine prăjită cu scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați pâinea cu sucitorul. Într-un castron, combinați crema de brânză, gălbenușul de ou și zahărul de cofetă. Într-un alt castron, combina zahărul și scorțișoara; pus deoparte.
Întindeți aproximativ 1 lingură de amestec de brânză pe fiecare felie de pâine.
Roll up, stil jelly-roll. Se scufundă în unt topit, apoi în scorțișoară-zahăr.
Se aseaza pe o tava de copt neunsa.
Coaceți la 350° timp de 20 de minute sau până când se rumenesc.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rieslingul „Bass” NV Bully Hill Vineyards. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![NV Bully Hill Vineyards „Bass” Riesling]()
NV Bully Hill Vineyards „Bass” Riesling