Rulou De Pește Cu Unt Compus De Alton Brown

Rulou De Pește Cu Unt Compus De Alton Brown
Rola de pește cu unt compus de Alton Brown este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 132g de proteine, 138g de grăsime, și un total de 1787 calorii. Pentru $14.34 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 31 minute. Un amestec de unt comlb, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Încercați Murăturile de pâine și unt ale lui Alton Brown, Biscuiții lui Alton Brown, și Curcanul fript al lui Alton Brown pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe blatul dvs. așezați o foaie de hârtie pergament și acoperiți-o cu un strat de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Așezați fileurile de somon, cozile departe de dvs.Suprapuneți fileurile de cambulă de aproximativ 1 inch peste cozile somonului.Apoi așezați scoicile pe o frigăruie metalică și așezați-le la capătul plăcii cel mai îndepărtat de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
3
Presărați ierburile peste pește și condimentați cu sare și piper.Folosind folia de plastic trageți peștele spre dvs., astfel încât plasticul să înceapă să tragă fluturașul peste scallops.Be sigur că nu să se rostogolească de plastic în rola de pește.Folosiți o tavă pentru a împinge rola strâns în timp ce trageți plasticul spre dvs.Rola trebuie să fie strânsă și ar trebui să puteți îndepărta foaia de plastic.Apoi rotiți peștele în pergament departe de dvs., astfel încât să fie acoperit și să poată fi plasat în frigider.Se da la frigider 1 ora.Pentru untul compus: într-un castron mare folosind o lingură de lemn amestecați toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
CambulăCambulă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați amestecul pe o bucată de pergament și pliați pergamentul peste el însuși.Trageți pentru a forma o rolă și răsuciți capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Se pune la congelator timp de 10 minute pentru a se configura.Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
6
Scoateți frigăruia metalică și tăiați rulada în runde de 3/4 până la 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
7
Așezați pe o tigaie pentru pui de carne scoateți hârtia o dată pe tigaie și periați fiecare rundă cu ulei de canola.Puneți sub broiler timp de 3 până la 6 minute, în funcție de cât de bine vă place peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se servește cu 1 felie de unt compus pe fiecare rulou de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții1
Scor De Sănătate60
Revista