Ruladă de curcan înăbușită cu Pancetta, șalotă și sos de Porcini
Rețeta Rulada de curcan fiert cu Pancetta, șalotă și sos de Porcini este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ciuperci porcini, apă, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Curcan-Pancetta Rulade Sandwich-Uri, Pui fiert cu vin cu șalotă și Pancetta, și Ruladă de curcan cu sos de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 căni de apă clocotită și ciuperci porcini într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15 minute sau până când ciupercile sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge printr-o sită peste un castron, rezervând lichid de înmuiere. Se toacă ciupercile porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie și rotiți pentru a acoperi. Tăiați grosolan 1 felie de pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pancetta tocată în tigaie; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1 3/4 căni de șalotă, 2 lingurițe de rozmarin, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; gatiti timp de 7 minute sau pana cand șalotele sunt fragede, amestecand ocazional. Se amestecă ciupercile rezervate. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Rozmarin
Ceapă Eșalotă
Piper
Sare
7
Feliați 1 piept de curcan pe jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând pieptul de curcan plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
8
Așezați folie de plastic peste pieptul de curcan; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
Tigaie
9
Întindeți jumătate din amestecul de șalotă peste pieptul de curcan; înfășurați moda cu jeleu, începând cu laturile lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Ceapă Eșalotă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jeleu
Rola
10
Se presară cu 3/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aranjați 4 felii de pancetta uniform deasupra ruloului de curcan. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară. Repetați procedura cu jumătatea de piept de curcan rămasă, amestecul de șalotă, 3/8 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și 4 felii de pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ceapă Eșalotă
Piper
Toată Turcia
Rola
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
11
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
13
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați rulouri de curcan în tigaie; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste, intorcand dupa 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați restul de 1/4 cană de șalotă, morcov, țelină și vin în tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate (aproximativ 2 minute). Se amestecă lichidul porcini rezervat și restul de 2 1/2 lingurițe de rozmarin. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Ceapă Eșalotă
Morcov
țelină
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
16
Scoateți rulourile de curcan din tigaie; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Tăiați fiecare rolă transversal în 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
18
Strecurați lichidul de gătit printr-o sită cu ochiuri fine peste un castron; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
19
Combinați 1/4 cană de apă și făină, amestecând cu un tel până se omogenizează. Întoarceți lichidul de gătit rămas în tigaie; adăugați amestecul de făină, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.