Rugalach
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., Rugalach ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 24. Pentru 26 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 154 de calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu tocmai excelent de 11%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rugalach, Rugalach sau Rugelach și Golden Rugalach.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate untul și crema de brânză până se omogenizează.
Combinați făina și sarea; se adauga treptat in amestecul de crema de branza si se amesteca bine. Împărțiți aluatul în sferturi. Înfășurați fiecare porție în folie de plastic; da la frigider pentru 1 ora sau pana cand este usor de manevrat.
Întindeți fiecare porțiune între două coli de hârtie cerată într-un format de 12 inchi. cerc.
Scoateți foaia de sus de hârtie cerată.
Combinați zahărul și scorțișoara.
Ungeți fiecare cerc cu 1 lingură unt topit.
Stropiți fiecare cu 3 linguri de scorțișoară-zahăr și 2 linguri de nuci pecan.
Tăiați fiecare în 12 felii.
Rulați pene de la capătul larg; așezați partea ascuțită în jos la 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate. Curba se capătă pentru a forma o formă de semilună.
Coaceți la 350° timp de 24-26 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți pe rafturi de sârmă.
Ungeți fursecurile calde cu untul rămas; se presara cu scortisoara-zahar ramasa.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
![Louis Roederer Cristal Brut]()
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.