Rugalach

Rugalach
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., Rugalach ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 24. Pentru 26 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 154 de calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu tocmai excelent de 11%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rugalach, Rugalach sau Rugelach și Golden Rugalach.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate untul și crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
2
Combinați făina și sarea; se adauga treptat in amestecul de crema de branza si se amesteca bine. Împărțiți aluatul în sferturi. Înfășurați fiecare porție în folie de plastic; da la frigider pentru 1 ora sau pana cand este usor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
AluatAluat
1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch1 Plic Amestec De Dip Fiesta Ranch
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Întindeți fiecare porțiune între două coli de hârtie cerată într-un format de 12 inchi. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Scoateți foaia de sus de hârtie cerată.
5
Combinați zahărul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Decojite Felii (aproximativ 12 Medii)Mere Decojite Felii (aproximativ 12 Medii)
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
6
Ungeți fiecare cerc cu 1 lingură unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
7
Stropiți fiecare cu 3 linguri de scorțișoară-zahăr și 2 linguri de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Decojite Felii (aproximativ 12 Medii)Mere Decojite Felii (aproximativ 12 Medii)
Nuci PecanNuci Pecan
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
8
Tăiați fiecare în 12 felii.
9
Rulați pene de la capătul larg; așezați partea ascuțită în jos la 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate. Curba se capătă pentru a forma o formă de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru De Roșii Cherry1 Litru De Roșii Cherry
10
Coaceți la 350° timp de 24-26 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Edamame1/2 Cană Edamame
11
Scoateți pe rafturi de sârmă.
12
Ungeți fursecurile calde cu untul rămas; se presara cu scortisoara-zahar ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Decojite Felii (aproximativ 12 Medii)Mere Decojite Felii (aproximativ 12 Medii)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane De Ciocolată Cu LapteDiscuri De Acoperire Cu Bomboane De Ciocolată Cu Lapte
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista