Rucola-pulpă de miel umplută cu legume prăjite de primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel umplut cu rucola cu legume de primăvară prăjite. O porție conține 404 calorii, 39G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,72 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vin, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este perfect pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Rucola-pulpă de miel umplută cu legume prăjite de primăvară, Legume de primăvară prăjite cu Pesto de rucola, și Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, gătiți usturoiul în ulei de măsline, amestecând, până când începe să devină auriu pal, apoi adăugați rucola în loturi, amestecând și răsturnând cu clești până când se ofilesc ușor înainte de a adăuga fiecare lot nou și continuați saut. Condimentați cu sare și transferați umplutura de rucola într-o sită mare așezată peste un castron pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Rucola
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Sita
Clește
Bol
2
Lasă să se răcească.
1
Cu un robot de bucătărie în funcțiune, adăugați căței de usturoi, pe rând, prin tubul de alimentare și tocați mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați oregano, coaja de lămâie, uleiul de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper la procesor și pulsați până când pasta este bine amestecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Sare
3
Bateți mielul uscat. Aranjați-l, dezosat cu fața în sus, pe o suprafață de lucru. Puneți orice găuri cu felii de carne de pe margine și condimentați-o cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Frecați partea dezosată cu jumătate de pastă de oregano, apoi acoperiți-o uniform cu tot amestecul de rucola, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Miel
Carne
Sare
Condimente Uscate Freca
4
Începând cu o latură scurtă, înfășurați mielul, închizând rucola (friptura rulată va părea dezordonată și neplăcută, dar odată prăjită, va arăta delicioasă). Snugly tie friptură închisă, transversal la intervale de 1 inch și în jurul lungimii, cu șir de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Miel
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
5
Transferați mielul într-o tigaie și frecați-l peste tot cu pasta de oregano rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Miel
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Lăsați-l să stea 1 oră la temperatura camerei.
7
Puneți raftul cuptorului în mijlocul cuptorului și încălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Prăjiți mielul timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
1
Tăiați fiecare ceapă pe lungime în optimi și înjumătățiți cartofii sau un sfert dacă este mare. Aruncați ceapa, cartofii și morcovii cu 2 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Împrăștiați legumele (fără a include sparanghelul) în jurul Mielului în tigaie, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 CMF și prăjiți mielul până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul celei mai groase părți a fripturii înregistrează 130 CMF pentru carnea medie-rară (temperatura de testare în mai multe locuri), cu 40 până la 50 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sparanghel
Cartofi
Morcov
Ceapă
Piper
Miel
Carne
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
2
Transferați mielul într-un platou și cortul liber cu folie, apoi lăsați-l să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
În timp ce mielul stă în picioare, creșteți cuptorul la 450 de litri f, apoi amestecați legumele în tigaie și continuați să prăjiți până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Aruncați sparanghelul cu restul de 1/2 lingură de ulei și 1/8 linguriță de sare și împrăștiați printre legumele prăjite, apoi continuați să prăjiți până când sparanghelul este doar fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sparanghel
Sare
Ulei De Gătit
5
Transferați legumele cu o lingură cu fante într-un vas de servit și păstrați-le calde, acoperite slab. Rezervați tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie De Prăjire
1
Îndepărtați orice grăsime din picăturile de tigaie în tigaia de prăjire și setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
2
Adăugați vin și deglazați tigaia fierbând lichidul, răzuind bucățile maro, timp de 1 minut. Se strecoară lichidul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță, apoi se fierbe până se reduce la jumătate (la aproximativ 1/3 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Tigaie
3
Adăugați bulionul de pui și orice sucuri care s-au acumulat pe platou și fierbeți sosul până se reduce la aproximativ 2 căni. Reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Sos
4
Se amestecă amestecul de amidon de porumb, apoi se adaugă la sosul fierbinte; continuați să fierbeți sosul, amestecând, timp de 1 minut. Condimentați sosul cu sare și piper și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Amidon De Porumb
Sos
5
Aruncați corzile din miel, apoi sculptați mielul în felii subțiri pe o tăietură și serviți-l cu sos și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
* Unele magazine cu cutii mari poartă picioare de miel dezosate, adesea din Australia, la un preț foarte rezonabil. Cu toate acestea, nu sunt fluturate (tăiate astfel încât piciorul dezosat să fie plat și părțile mai groase ale cărnii tăiate pentru a uniformiza grosimea totală) sau tăiate bine de grăsime. Calitatea fluturelui și a tăierii poate fi, de asemenea, o problemă la supermarketuri. Vestea bună este că nu este dificil să remediezi situația. Folosiți cel mai ascuțit cuțit pentru a tăia grăsimea atât din partea dezosată, cât și din exteriorul mielului.* Pentru a flutura piciorul de miel dezosat, tăiați-l astfel încât să stea plat, dezosat cu fața în sus. Căutați secțiunile mai groase și ținând orizontal o dezosare foarte ascuțită sau alt cuțit cu lamă lungă, tăiați fiecare mușchi gros aproape, dar nu complet, în jumătate, păstrând piesa superioară atașată, astfel încât carnea să se deschidă pentru a forma o zonă mai mare cu o grosime mai uniformă.