Rucola-pulpă de miel umplută cu legume prăjite de primăvară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel umplut cu rucola cu legume de primăvară prăjite. O porție conține 404 calorii, 39G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,72 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vin, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este perfect pentru Primăvară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Rucola-pulpă de miel umplută cu legume prăjite de primăvară, Legume de primăvară prăjite cu Pesto de rucola, și Picior de miel prăjit lent cu legume de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, gătiți usturoiul în ulei de măsline, amestecând, până când începe să devină auriu pal, apoi adăugați rucola în loturi, amestecând și răsturnând cu clești până când se ofilesc ușor înainte de a adăuga fiecare lot nou și continuați saut. Condimentați cu sare și transferați umplutura de rucola într-o sită mare așezată peste un castron pentru a se scurge.
Cu un robot de bucătărie în funcțiune, adăugați căței de usturoi, pe rând, prin tubul de alimentare și tocați mărunt.
Adăugați oregano, coaja de lămâie, uleiul de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper la procesor și pulsați până când pasta este bine amestecată.
Bateți mielul uscat. Aranjați-l, dezosat cu fața în sus, pe o suprafață de lucru. Puneți orice găuri cu felii de carne de pe margine și condimentați-o cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Frecați partea dezosată cu jumătate de pastă de oregano, apoi acoperiți-o uniform cu tot amestecul de rucola, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor.
Începând cu o latură scurtă, înfășurați mielul, închizând rucola (friptura rulată va părea dezordonată și neplăcută, dar odată prăjită, va arăta delicioasă). Snugly tie friptură închisă, transversal la intervale de 1 inch și în jurul lungimii, cu șir de bucătărie.
Transferați mielul într-o tigaie și frecați-l peste tot cu pasta de oregano rămasă.
Lăsați-l să stea 1 oră la temperatura camerei.
Puneți raftul cuptorului în mijlocul cuptorului și încălziți cuptorul la 450 F.
Prăjiți mielul timp de 30 de minute.
Tăiați fiecare ceapă pe lungime în optimi și înjumătățiți cartofii sau un sfert dacă este mare. Aruncați ceapa, cartofii și morcovii cu 2 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Împrăștiați legumele (fără a include sparanghelul) în jurul Mielului în tigaie, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 CMF și prăjiți mielul până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul celei mai groase părți a fripturii înregistrează 130 CMF pentru carnea medie-rară (temperatura de testare în mai multe locuri), cu 40 până la 50 de minute mai mult.
Transferați mielul într-un platou și cortul liber cu folie, apoi lăsați-l să stea 30 de minute.
În timp ce mielul stă în picioare, creșteți cuptorul la 450 de litri f, apoi amestecați legumele în tigaie și continuați să prăjiți până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Aruncați sparanghelul cu restul de 1/2 lingură de ulei și 1/8 linguriță de sare și împrăștiați printre legumele prăjite, apoi continuați să prăjiți până când sparanghelul este doar fraged, aproximativ 10 minute.
Transferați legumele cu o lingură cu fante într-un vas de servit și păstrați-le calde, acoperite slab. Rezervați tigaia de prăjire.
Îndepărtați orice grăsime din picăturile de tigaie în tigaia de prăjire și setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Adăugați vin și deglazați tigaia fierbând lichidul, răzuind bucățile maro, timp de 1 minut. Se strecoară lichidul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță, apoi se fierbe până se reduce la jumătate (la aproximativ 1/3 cană).
Adăugați bulionul de pui și orice sucuri care s-au acumulat pe platou și fierbeți sosul până se reduce la aproximativ 2 căni. Reduceți căldura la foc mic.
Se amestecă amestecul de amidon de porumb, apoi se adaugă la sosul fierbinte; continuați să fierbeți sosul, amestecând, timp de 1 minut. Condimentați sosul cu sare și piper și păstrați-l cald.
Aruncați corzile din miel, apoi sculptați mielul în felii subțiri pe o tăietură și serviți-l cu sos și legume.
* Unele magazine cu cutii mari poartă picioare de miel dezosate, adesea din Australia, la un preț foarte rezonabil. Cu toate acestea, nu sunt fluturate (tăiate astfel încât piciorul dezosat să fie plat și părțile mai groase ale cărnii tăiate pentru a uniformiza grosimea totală) sau tăiate bine de grăsime. Calitatea fluturelui și a tăierii poate fi, de asemenea, o problemă la supermarketuri. Vestea bună este că nu este dificil să remediezi situația. Folosiți cel mai ascuțit cuțit pentru a tăia grăsimea atât din partea dezosată, cât și din exteriorul mielului.* Pentru a flutura piciorul de miel dezosat, tăiați-l astfel încât să stea plat, dezosat cu fața în sus. Căutați secțiunile mai groase și ținând orizontal o dezosare foarte ascuțită sau alt cuțit cu lamă lungă, tăiați fiecare mușchi gros aproape, dar nu complet, în jumătate, păstrând piesa superioară atașată, astfel încât carnea să se deschidă pentru a forma o zonă mai mare cu o grosime mai uniformă.