Ruben Quesadillas

Ruben Quesadillas
Reuben Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână salsa, carne de vită, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Ruben Quesadillas, Ruben Quesadillas, și BBQ șuncă, șuncă și ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați salsa și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați 1/4 cană de brânză peste jumătate din 1 tortilla. Apoi puneți 3/4 cană amestec de salată de varză pe brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
BrânzăBrânză
3
Stropiți aproximativ 3 linguri de amestec de salsa peste salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
4
Așezați 1/4 din carnea de vită pe salată de varză; deasupra cu 1/4 cană mai multă brânză. Îndoiți tortilla pentru a acoperi umplutura. Repetați pentru a face încă 3 quesadillas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
BrânzăBrânză
5
Așezați quesadillas ușor depărtate pe foile de copt. Se fierbe la 4 până la 6 inci sub căldură până când este crocant și ușor rumenit, 1 până la 2 minute (urmăriți cu atenție). Folosind o spatulă largă, întoarceți cu atenție fiecare quesadilla. Se fierbe până se rumenesc și se rumenesc ușor pe cealaltă parte, încă 1 până la 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Tăiați quesadillas în pene.
7
Se servește cu amestecul de salsa rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista