Reuben Meat Loaf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 de calorii, 27G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, carne de vită măcinată, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Ruben Meat Loaf, Ruben Meat Loaf, și Ruben Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine. Formați amestecul într - o pâine de 9 x 5 inci; așezați pe un suport într-o tigaie ușor unsă. Aranjați feliile de slănină peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Presărați brânză peste pâinea de carne și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch