Rubarbă Crumble

Rubarbă Crumble
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați rubarba. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă $1.02 pe portie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 530 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână făină universală, unt, făină universală și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rubarbă Crumble, Rubarbă Crumble, și Crumble De Rubarbă De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aruncați rubarba cu zahăr, făină, vanilie, cardamom: într-un castron de dimensiuni medii, amestecați rubarba, zahărul alb, 1/4 cană de făină, extractul de vanilie și cardamomul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De CardamomPulbere De Cardamom
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Puneți lingura într-un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Faceți topping: într-un robot de bucătărie, pulsați împreună 1 cană de făină, sarea și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați untul și pulsați până când bucățile de unt sunt de mărimea unui bob de mazăre. (Alternativ, amestecați ingredientele uscate împreună și tăiați untul cu două cuțite sau un tăietor de patiserie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
6
Întindeți amestecul de topping peste amestecul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
7
Coace: 
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Se introduce la cuptor și se coace la 375 km F timp de 35-45 de minute, până când umplutura este bulbucată și toppingul se rumeneste ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lăsați să se răcească cel puțin o jumătate de oră înainte de servire.
10
Se servește cu înghețată de vanilie sau frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Crumble poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista