Stilul roșu Snapper copt Alaska este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 636 calorii. Pentru $7.96 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, file de snapper, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți untul în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Aranjați fileurile de pește într-un singur strat peste fundul tigaiei și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Pește
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți aproximativ 12 minute în cuptorul preîncălzit. Între timp, bateți albușurile într-un castron curat și uscat până se formează vârfuri rigide. Îndoiți pătrunjelul, muștarul și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți amestecul de albuș de ou peste pește într-un strat gros de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Presărați firimituri de pâine deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6
Reveniți la cuptor și coaceți încă aproximativ 6 minute, sau până când bezea devine aurie, iar fulgii de pește cu o furculiță.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.