Roșu, alb și strălucitor

Roșu, alb și strălucitor
Roșu, alb și strălucitor necesită în jur 3 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de sirop simplu, pinot gris, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Kimchi Alb Spumant, Kimchi Alb Spumant, și Sangria Albă Strălucitoare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă Pinot Grigio, sirop simplu și suc de lămâie într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită doar până se răcește, aproximativ 5 secunde, apoi se toarnă într-un pahar de martini răcit. Turnați cu grijă lichiorul pe 1 parte a paharului și lăsați-l să se așeze în partea de jos. Turnați ușor vinul spumant deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
Pinot GrigioPinot Grigio
Elixir GElixir G
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Vermut StropitorVermut Stropitor
2
* Găsiți produsele Portland distillery Clear Creek la clearcreekdistillery.com
3
Snack Bar: brânză Manchego și piquillo prăjită sau alți ardei roșii pe biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Pentru LegarePentru Legare
Piper PiquilloPiper Piquillo
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții3
Scor De Sănătate0
Revista