Roșiile verzi prăjite cu maioneză de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 510 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 54 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, zară, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii verzi prăjite peste busuioc-brânză de capră, Roșii verzi prăjite cu creveți și sos de cremă de busuioc de roșii, și Somon la cuptor cu maioneză de busuioc și roșii pentru rețete similare.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Tatomer Vandenberg Riesling cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.