Roșii Umplute La Cuptor

Roșii Umplute La Cuptor
Roșii umplute la cuptor este un lacto ovo vegetarian garnitură. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 320 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de apă, orez, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Roșii provenite (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii Umplute La Cuptor, și Roșii, Umplute Și Coapte.

Instrucțiuni

1
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărei roșii. Lăsând un 1/2-in.- coajă groasă, scoateți și rezervați pulpa. Inversați roșiile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Între timp, într-o tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
3
Adăugați pulpa de roșii, pudra de chili, zahărul, sarea, piperul și oregano; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 45-50 de minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați orez; se amestecă bine. Se fierbe cu 5-6 minute mai mult sau până când orezul este fraged. Umpleți roșiile și puneți-le într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
5
Combinați pesmetul și untul; presărați peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)
6
Adăugați apă în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
7
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 20-25 minute sau până când firimiturile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista