Roșii Umplute La Cuptor
Roșii umplute la cuptor este un lacto ovo vegetarian garnitură. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 320 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de apă, orez, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Roșii provenite (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii Umplute La Cuptor, și Roșii, Umplute Și Coapte.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărei roșii. Lăsând un 1/2-in.- coajă groasă, scoateți și rezervați pulpa. Inversați roșiile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Între timp, într-o tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați pulpa de roșii, pudra de chili, zahărul, sarea, piperul și oregano; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 45-50 de minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Adăugați orez; se amestecă bine. Se fierbe cu 5-6 minute mai mult sau până când orezul este fraged. Umpleți roșiile și puneți-le într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Combinați pesmetul și untul; presărați peste roșii.
Adăugați apă în vasul de copt.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 20-25 minute sau până când firimiturile se rumenesc ușor.