Roșii umplute cu orez și carne de vită
Roșiile umplute cu orez și carne de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 7 și costă $1.72 pe portie. O porție conține 194 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper măcinat, orez instant, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Roșii umplute cu orez, Roșii Umplute Cu Orez, și Roșii umplute cu orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Tăiați blaturile din roșii și scoateți pulpa; transferați pulpa într-un bol și tocați. Rezervați blaturi de roșii.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță, turnați orezul și acoperiți tigaia; lăsați să stea până când orezul absoarbe apa, aproximativ 5 minute.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Amestecați orezul fiert, ceapa, usturoiul, sarea de usturoi și piperul negru în carnea de vită măcinată; adăugați pulpa de roșii rezervată și sosul de roșii. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la minim și fierbeți până se îngroașă, 10 minute.
Puneți roșiile scobite în vasul de copt pregătit și umpleți fiecare roșie cu amestec de carne de vită măcinată. Dacă doriți, așezați blaturile de roșii înapoi pe roșiile umplute.
Turnați sucul de roșii peste roșiile umplute pentru o suculență suplimentară.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când roșiile sunt fragede și umplutura este fierbinte, aproximativ 20 de minute.