Roșii Umplute Cu Budincă De Porumb
Roșiile umplute cu budincă de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 139 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Dacă aveți pătrunjel, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșii Umplute Cu Porumb, Rosii umplute cu souffl de porumb 4, și Roșii Umplute Cu Salată De Porumb La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de pe partea superioară a fiecărei roșii; scoateți și aruncați pulpa.
Se presară în interiorul roșiilor cu jumătate din sare și piper. Inversați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea și piperul rămas.
Combinați ouăle, smântâna, porumbul și untul; se amestecă în ingrediente uscate. Lingură în roșii.
Așezați într-un vas de copt puțin adânc.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute pentru 38-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centrul budincii de porumb iese curat.