Roșiile Cherry umplute italiene ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 88 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 91 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, busuioc, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Roșii Umplute Italiene, Roșii Cherry Umplute, și Roșii Cherry Umplute.
Instrucțiuni
1
Puneți nucile într-o tigaie la foc mediu-mic și prăjiți, amestecând, până devin aurii, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți din tigaie; toca.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Folosind un cuțit zimțat, tăiați roșiile în jumătate. Goliți interiorul cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
4
Așezați roșiile, tăiate cu părțile în jos, pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Într-un castron, amestecați ricotta, condimentele, parmezanul, anghinarea, pepperoncini, busuiocul și nucile. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Anghinare
Condimente
Parmezan
Brânză Ricotta
Busuioc
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Pentru a umple roșiile, umpleți lingura într-o pungă cu fermoar. Tăiați un colț și umpleți țeava în roșii.