Roșii Cherry Umplute Italiene
Roșiile Cherry umplute italiene ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 88 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 91 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, busuioc, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Roșii Umplute Italiene, Roșii Cherry Umplute, și Roșii Cherry Umplute.
Instrucțiuni
Puneți nucile într-o tigaie la foc mediu-mic și prăjiți, amestecând, până devin aurii, 5 minute.
Scoateți din tigaie; toca.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați roșiile în jumătate. Goliți interiorul cu o lingură.
Așezați roșiile, tăiate cu părțile în jos, pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Într-un castron, amestecați ricotta, condimentele, parmezanul, anghinarea, pepperoncini, busuiocul și nucile. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți timp de 10 minute.
Pentru a umple roșiile, umpleți lingura într-o pungă cu fermoar. Tăiați un colț și umpleți țeava în roșii.