Roșii Afumate
Roșiile afumate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 183 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper, parmezan, ulei extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Roșii Afumate Mesquite, Năut, Brânză Afumată Și Roșii, și Roșii Cherry Cu Somon Afumat.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute; scurgeți bine.
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte la înălțime și lăsând o parte fără căldură.
Așezați 1 cană așchii de lemn pe cărbuni fierbinți. Când chipsurile încep să fumeze, acoperiți grătarul cu spray de gătit și puneți-l pe grătar.
Așezați jumătățile de roșii, tăiați părțile în jos, pe partea neîncălzită a grătarului. Acoperiți și gătiți 18 minute sau doar până când roșiile sunt fragede.
Adăugați chipsuri suplimentare la jumătatea timpului de gătit, dacă este necesar.
Așezați roșiile, tăiați părțile în sus, pe un platou de servire; stropiți cu ulei.
Combinați pătrunjelul și ingredientele rămase; presărați peste roșii.