Rouille
Rouille este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 68 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de gălbenuș de ou, fulgi de piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 12%. Încercați Rouille Picant, Saffron Rouille, și Bouillabaisse Cu Rouille Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul și sarea pe o tăietură și tocați împreună.
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie echipat cu lama de oțel.
Adăugați gălbenușul de ou, sucul de lămâie, șofranul și fulgii de ardei roșu. Procesați până la neted.
Cu mașina în funcțiune, turnați uleiul de măsline într-un flux subțire și constant prin tubul de alimentare pentru a face o emulsie groasă de maioneză.
Transferați rouille într-un vas de servire și păstrați-l la frigider până este gata de servit.