Rosehip cordial

Rosehip cordial
Rosehip cordial este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 1 porție. Această băutură are 2975 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $29.93 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 113 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ceai Cu Gheață De Măceș De Zmeură, Iaurt Congelat Cu Măceșe De Căpșuni, și Cafea Cordială pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți măceșele într-o tigaie mare șise toarnă 2 litri de apă clocotită. Aduceți apa înapoi la fierbere, apoi opriți focul și lăsați măceșele să se infuzeze timp de 15 minute. Strecurați amesteculprintr-o pungă de jeleu sau un strat dublu demuslin, stoarcând cât mai multe lichide, apoi puneți deoparte.Răsturnați pulpa înapoi în tigaie, turnați 1,5 litri de apă și aduceți la fierbere. Apoi opriți focul și lăsați săinfuzați timp de 10 minute. Repetați procesul de strecurare, apoi aruncați pulpa care a rămas în muselină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăceșeMăceșe
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se toarnă tot lichidul de măceș strecurat într-o tigaie curată și se fierbe rapid până se reduce la aproximativ 1 litru. Îndepărtați orice gunoi care iese la suprafață, apoi amestecați zahărul până se dizolvă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă siropul însticle sterilizate, gata de servire. Thecordial se va păstra până la trei luni, păstrat la frigider
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista