Ropa Vieja cu capere

Ropa Vieja cu capere
Rețeta Ropa Vieja cu capere este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Acest fel principal are 894 calorii, 104G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 10,11 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, sare și piper kosher, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi bețișoarele de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ropa Vieja, Ropa Vieja, și Ropa Vieja.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire. Ștergeți friptura de flanc cu prosoape de hârtie și condimentați-o generos cu sare și piper. Lucrând în 2 loturi, rumenim carnea la foc mare, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Friptură De FlancFriptură De Flanc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Transferați friptura rumenită pe o farfurie și repetați cu carnea rămasă. Întoarceți toată carnea în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați apa și 1 frunză de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când carnea este foarte fragedă, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați carnea înăbușită într-un castron mare și acoperiți cu folie de aluminiu; rezervați 3 căni de lichid de gătit. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
În aceeași caserolă, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6
Adăugați ceapa și ardeii grași roșii și verzi în caserolă și gătiți la foc mare, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Așezați cuișoarele, scorțișoara și frunza de dafin rămasă pe un pătrat de pânză de brânză. Adunați marginile și legați-le cu sfoară de bucătărie; adăugați punga de condimente în caserolă. Se amestecă roșiile, caperele și cele 3 căni rezervate de lichid de gătit; se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc moderat până când sosul se îngroașă, 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați punga cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
9
Între timp, folosind 2 furculițe, trageți carnea în bucăți lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați carnea în sos și fierbeți la foc mic până se încălzește, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista