Rețeta Ropa Vieja cu capere este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Acest fel principal are 894 calorii, 104G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 10,11 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, sare și piper kosher, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi bețișoarele de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ropa Vieja, Ropa Vieja, și Ropa Vieja.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire. Ștergeți friptura de flanc cu prosoape de hârtie și condimentați-o generos cu sare și piper. Lucrând în 2 loturi, rumenim carnea la foc mare, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Friptură De Flanc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Transferați friptura rumenită pe o farfurie și repetați cu carnea rămasă. Întoarceți toată carnea în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați apa și 1 frunză de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când carnea este foarte fragedă, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați carnea înăbușită într-un castron mare și acoperiți cu folie de aluminiu; rezervați 3 căni de lichid de gătit. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
5
În aceeași caserolă, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Adăugați ceapa și ardeii grași roșii și verzi în caserolă și gătiți la foc mare, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Așezați cuișoarele, scorțișoara și frunza de dafin rămasă pe un pătrat de pânză de brânză. Adunați marginile și legați-le cu sfoară de bucătărie; adăugați punga de condimente în caserolă. Se amestecă roșiile, caperele și cele 3 căni rezervate de lichid de gătit; se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc moderat până când sosul se îngroașă, 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați punga cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Hârtie De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Apa Suplimentara
9
Între timp, folosind 2 furculițe, trageți carnea în bucăți lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați carnea în sos și fierbeți la foc mic până se încălzește, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch