Romaine cu sos de hamsie cu lămâie cu usturoi
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă? Romaine cu sos de hamsie cu lămâie de usturoi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 174 calorii. Un amestec de suc de lămâie, salată română, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Salată de Romaine cu pansament de hamsii, Salată de Romaine cu sos de hamsii și parmezan, și Sos De Salată De Hamsie Cu Usturoi.
Instrucțiuni
Separați frunzele romaine.
Tăiați transversal în bucăți de 1/2 inch lățime, spălați bine și rotiți uscat.
Cu un cojitor de legume, radeți 1/3 cană de parmezan.
Într-un blender piure de usturoi și hamsii cu suc de lamaie. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux până când pansamentul este emulsionat. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron aruncați romaine cu pansament, 1/4 cană de parmezan și sare și piper după gust. Împărțiți salata între 2 farfurii și presărați cu buclele parmezane rămase.