Rollups De Carne De Crab

Rollups De Carne De Crab
Rollups Crabmeat necesită aproximativ 5 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 25 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 297 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați pâine sandwich, carne de crab, brânză topită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rollups De Carne De Crab, Turcia Rollups, și Lasagna Rollups pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți brânza și 8 uncii unt sau margarină într-un cazan dublu. Se răcește și se amestecă carnea de crab. Se amestecă până se răspândește. (Untul și brânza se vor separa, dar se vor amesteca după agitare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
UntUnt
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Tăiați crustele din feliile de pâine și rotiți fiecare bucată de pâine plat cu sucitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Întindeți amestecul de crab pe fiecare felie de pâine aplatizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
PâinePâine
CrabiCrabi
4
Rotiți pâinea în jurul crabului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
PâinePâine
CrabiCrabi
RolaRola
5
Într-o tigaie de sos de dimensiuni medii, topiți restul de 8 uncii unt sau margarină. Înmuiați rulourile în el și apoi rulați în semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
UntUnt
RolaRola
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Așezați părțile cusăturii în jos într-un vas de copt superficial sau o foaie de prăjituri și congelați. După ce rulourile sunt înghețate, acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Când este gata de servit, dezghețați parțial rulourile și tăiați fiecare rulou în sferturi. Se fierb rulourile până se rumenesc, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții25
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista