Rola De Somon Pecan

Rola De Somon Pecan
Rola de somon Pecan necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 107 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 6 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați somon, pătrunjel, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 35%. Încercați Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Rola Tort Pecan, și Rola De Plăcintă Cu Pecan De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți împreună crema de brânză, ceapa verde, sucul de lămâie, hreanul și cayenne. Îndoiți somonul până se amestecă bine. Acoperiți și răciți în frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ceapa VerdeCeapa Verde
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Formați amestecul de cremă de brânză și somon într-un buștean, lung de aproximativ 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SomonSomon
3
Rulați buștenii și pătrunjelul pentru a acoperi. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Nuci PecanNuci Pecan
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista