Roaster Yorkshire Chicken
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Roaster Yorkshire. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 802 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, budincă yorkshire, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până budinca de soia ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Budincă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Budinca Yorkshire, Budinci Yorkshire, și Budinca Yorkshire.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Se agită 1/2 cană de făină, 1 linguriță de sare, piperul și 2 lingurițe de pătrunjel într-o pungă mare de plastic.
Adăugați puiul și aruncați pentru a acoperi peste tot cu amestecul de făină.
Scoateți puiul și agitați pentru a îndepărta excesul de făină.
Așezați, cu pieptul în sus, într-o tigaie mică, acoperită, care este puțin mai mare decât puiul.
Stropiți uleiul uniform peste pui, permițând excesului să acopere fundul tigaiei de prăjire.
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
După ce puiul s-a prăjit timp de 1 oră, pregătiți aluatul de budincă Yorkshire amestecând împreună ouăle, laptele și 1 lingură de pătrunjel până la amestec.
Adăugați 1 cană de făină, praful de copt și 1 linguriță de sare; bateți până se formează un aluat neted.
Scoateți tigaia de prăjire din cuptor și puneți-o pe o foaie de copt.
Se toarnă uniform aluatul de budincă Yorkshire peste vârful puiului, permițând excesului să curgă în ulei în partea de jos a tigaiei.
Întoarceți-vă la cuptor și coaceți până când budinca Yorkshire este umflată și maro aurie, iar puiul nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, 20 până la 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).