Risotto De Sfeclă Prăjită

Risotto De Sfeclă Prăjită
Risotto de sfeclă prăjită este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 492 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto De Sfeclă Prăjită, Risotto De Sfeclă Prăjită, și Risotto de sfeclă prăjită și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înfășurați bine sfecla într-un strat dublu de folie și prăjiți-o pe o foaie de copt până când este foarte fragedă, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Se răcește să se încălzească în pachetul de folie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-le, aruncând tulpinile și capetele rădăcinii, apoi tăiați-le în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
4
În timp ce sfecla se răcește, aduceți bulionul și apa la foc mic într - o cratiță de 2 până la 3 litri. Păstrați la foc mic, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Gatiti ceapa in ulei intr - o oala lata de 4 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
7
Se adaugă vin și se fierbe rapid, amestecând continuu, până se absoarbe, aproximativ 1 minut. Se amestecă 1/2 cană de bulion și se fierbe rapid, amestecând continuu, până când bulionul este absorbit. Continuați să fierbeți și să adăugați bulion, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged și cu aspect cremos, 18 până la 22 de minute. (Rezervați bulionul rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
VinVin
8
Se amestecă sfecla, sarea și piperul(amestecul va deveni roz aprins) și se gătește, amestecând, până se încălzește. Se diluează după cum este necesar cu o parte din bulionul rămas, apoi se amestecă brânza și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
SfeclăSfeclă
BulionBulion
SareSare
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista