Risotto De Sfeclă Prăjită
Risotto de sfeclă prăjită este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 492 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto De Sfeclă Prăjită, Risotto De Sfeclă Prăjită, și Risotto de sfeclă prăjită și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Înfășurați bine sfecla într-un strat dublu de folie și prăjiți-o pe o foaie de copt până când este foarte fragedă, 1 1/4 până la 1 1/2 ore. Se răcește să se încălzească în pachetul de folie, aproximativ 20 de minute.
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-le, aruncând tulpinile și capetele rădăcinii, apoi tăiați-le în cuburi de 1/2 inch.
În timp ce sfecla se răcește, aduceți bulionul și apa la foc mic într - o cratiță de 2 până la 3 litri. Păstrați la foc mic, acoperit.
Gatiti ceapa in ulei intr - o oala lata de 4 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Se adaugă vin și se fierbe rapid, amestecând continuu, până se absoarbe, aproximativ 1 minut. Se amestecă 1/2 cană de bulion și se fierbe rapid, amestecând continuu, până când bulionul este absorbit. Continuați să fierbeți și să adăugați bulion, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant și lăsând fiecare adăugare să fie absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged și cu aspect cremos, 18 până la 22 de minute. (Rezervați bulionul rămas.)
Se amestecă sfecla, sarea și piperul(amestecul va deveni roz aprins) și se gătește, amestecând, până se încălzește. Se diluează după cum este necesar cu o parte din bulionul rămas, apoi se amestecă brânza și se ia de pe foc.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon