Risotto De Sfeclă
Risotto sfeclă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 565 calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.34 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, semințe de mac, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de Mac, puteți urma acest fel principal cu Adânc gât ușor BlackBerry Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Risotto De Sfeclă, Risotto De Sfeclă, și Risotto De Sfeclă Roșie.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți stocul la foc mic; acoperiți și păstrați cald. Într-o caserolă din fontă emailată medie, topiți untul în ulei.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați sfecla mărunțită și gătiți, amestecând, până când tigaia este uscată, 12 minute. Puneți jumătate din sfeclă într-un castron mic.
Adăugați orezul în caserolă și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați 1 cană din bulionul cald în orez și gătiți la foc moderat, amestecând, până când bulionul este aproape absorbit. Continuați să adăugați stocul 1 cană la un moment dat, amestecând continuu, până când orezul este al dente și se formează un sos gros, 22 de minute. Se amestecă sfecla gătită, brânza și cele 2 lingurițe de semințe de mac. Gatiti, amestecand, pana se incalzeste; adăugați câteva linguri de apă dacă risotto-ul este prea gros. Puneți risotto în boluri.
Se ornează cu sfeclă feliată și semințe de Mac și se servește.