Risotto de pui prăjit și Portobello

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de pui prăjit și Portobello. Această rețetă servește 4 și costă 3,07 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 555 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci portobello, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Risotto Portobello cu Mascarpone, Ciuperci Portobello Umplute Cu Risotto, și Portobello marinat pui întreg umplut cu cartofi dulci prăjiți și ceapă roșie.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Adăugați 1 linguriță de unt și ciuperci la picături în tigaie; saut 5 minute.
Se presară cu 1/4 linguriță sare. Se amestecă puiul și 4 linguri de pătrunjel. Pune deoparte.
Topiți restul de 3 lingurițe de unt într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați șalotă; gatiti 3 minute.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă vinul; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 35 de minute în total).
Se ia de pe foc. Se amestecă amestecul de ciuperci, brânza, restul de 1/4 linguriță sare și piper.
Se presara cu bacon si restul de 2 linguri patrunjel.