Risotto De Orz De Pui Cu Ciuperci

Risotto De Orz De Pui Cu Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de orz de pui cu ciuperci. O porție conține 468 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, stoc de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de orz, pui și ciuperci, Risotto De Ciuperci De Orz, și Risotto de ciuperci și orz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați sânii de pui într-un vas de copt și înveliți cu oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți pieptul de pui în preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile se limpezesc, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C). Feliați puiul în bucăți mici. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Între timp, aduceți apa și stocul de legume la fierbere scăzută într-o cratiță, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De LegumeStoc De Legume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare, cu fund greu, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa începe să se rumenească la margini, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper, apoi adaugă ciupercile, gătind până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Se toarnă laptele 1% și laptele evaporat în aceeași cratiță și se încălzește timp de 2 minute. Se amestecă orzul. Reduceți căldura la mediu și amestecați în 1 cană din bulionul de legume clocotit; continuați să amestecați până când orzul a absorbit lichidul și a devenit cremos. Repetați acest proces până când rămâne doar 1 cană de bulion. Se amestecă puiul cu ultima cană de bulion. Când ați terminat, orzul trebuie să fie fraged, dar ușor ferm, aproximativ 45 de minute. Se amestecă untul, parmezanul și brânza Romano înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Brânză RomanoBrânză Romano
BulionBulion
1% Lapte1% Lapte
Pui întregPui întreg
OrzOrz
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista