Risotto De Orz De Creveți Cu Mazăre

Risotto De Orz De Creveți Cu Mazăre
Rețeta Risotto de orz de creveți cu mazăre ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 minute. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. Acest fel principal are 593 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, creveți, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Risotto De Orz Cu Creveți Și Mazăre, Risotto de orz de creveți cu mazăre, și Risotto de orz de creveți și dovlecei.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista