Risotto cu pui și sparanghel
Nevoie de o curs principal fără gluten? Risotto cu pui și sparanghel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 830 calorii, 55g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,37 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, ulei de măsline, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto de pui și sparanghel, Risotto De Sparanghel Cu Ciuperci Cu Pui Crocant, și Risotto de pui cu lămâie, sparanghel și mazăre.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță mică, apoi păstrați-l cald la foc mic.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul și se fierbe 30 de secunde până se parfumează.
Adăugați puiul cubat și continuați să gătiți până se rumenesc ferm și ușor; pus deoparte.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline în cratiță și gătiți ceapa până se înmoaie și devin translucide, aproximativ 1 minut. Se amestecă orezul și se continuă gătitul până când orezul devine opac, iar ceapa începe să se rumenească.
Se amestecă vinul și sparanghelul; gatiti, amestecand continuu, pana se evapora vinul. Reduceți căldura la mediu și amestecați 1/3 din bulionul de pui fierbinte. Gatiti, amestecand continuu, pana cand tot lichidul a fost absorbit, 8-10 minute.
Se amestecă încă 1/3 din bulionul de pui și se continuă gătitul și se amestecă până se absoarbe, 8 până la 10 minute. Condimentează risotto-ul cu oregano și busuioc.
Se toarnă stocul rămas și se amestecă până se absoarbe din nou, 8 până la 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi amestecă parmezanul și cuburile de pui.