Risotto Cu Lămâie

Risotto Cu Lămâie
Risotto cu lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 483 calorii, 7g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,69 USD pe porție. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, parmezan, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto Cu Lămâie, Risotto De Pean Și Lămâie, și Risotto într-o ceașcă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Puneți șalotele și țelina într-un mini robot de bucătărie și blitz până când sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Încălziți jumătate din unt, ulei și amestecul de șalotă și țelină într-o cratiță largă și gătiți pentru a înmuia amestecul timp de aproximativ 5 minute, asigurându-vă că nu se lipeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
țelinățelină
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă orezul, amestecând pentru a-i oferi un strat bun de ulei și unt. Între timp, încălziți stocul într-o altă cratiță și păstrați-l la punctul de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
StocStoc
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Puneți o lingură din stoc în orez și continuați să amestecați până când stocul este absorbit. Apoi adăugați un alt ladleful și amestecați din nou. Continuați să faceți acest lucru până când orezul este al dente. Este posibil să nu aveți nevoie de tot stocul, în mod egal, poate fi necesar să adăugați apă fierbinte din fierbător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
OrezOrez
5
Amestecați coaja de lămâie și rozmarinul în risotto, iar într-un castron mic bateți gălbenușul de ou, sucul de lămâie, parmezanul, smântâna și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ParmezanParmezan
RozmarinRozmarin
PiperPiper
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Când risotto - ul este gata - când orezul nu mai este cretos, dar mai are ceva mușcătură-scoateți-l de pe foc și adăugați vasul cu amestec de ouă, lămâie și restul de unt și sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Serviți cu mai mult parmezan dacă doriți, verificați condimentul și scufundați-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
ParmezanParmezan
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista