Risotto Cu Curry Roșu Thailandez

Risotto Cu Curry Roșu Thailandez
Rețeta Risotto de Curry roșu thailandez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.87 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 369 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de lapte de cocos, var, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Curry roșu thailandez cu legume, Risotto Cu Curry Roșu Thailandez, și A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 inci sau wok de 14 inci la foc mediu, amestecați ceapa, ghimbirul și usturoiul în ulei până când ceapa abia șchiopătează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se amestecă paprika, pasta de curry și orezul, amestecând bine pentru a acoperi orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Se toarnă sherry și se gătește, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite, până când sherry este absorbit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Se toarnă 1 cană de bulion de pui și se amestecă până când bulionul este absorbit în cea mai mare parte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
5
Adăugați ciuperci și lapte de cocos; amestecați ușor până când lichidul este absorbit în cea mai mare parte, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6
Adăugați încă 2 căni bulion, 1 cană la un moment dat, amestecând după fiecare adăugare până aproape absorbit, aproximativ 15 minute în total. Orezul ar trebui să fie aproape fraged, dar totuși ușor ferm de mușcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Se ia de pe foc și se lasă să stea, neacoperit, până la 4 ore.
8
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare, adăugați încă 1 cană de bulion și amestecați până când lichidul este absorbit și orezul este cremos și fraged pentru a mușca, aproximativ 9 minute. Dacă risotto este prea uscat sau orezul nu este destul de fraged, adăugați puțin mai mult bulion și gătiți până când risotto atinge consistența dorită. Se amestecă mazărea, coriandrul și sarea după gust. Puneți risotto în boluri de servire și garnisiți fiecare porție cu o pană de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista