Risotto Bulgur cu usturoi prăjit și dovlecei de nucă
Risotto Bulgur cu usturoi prăjit și dovlecei de nucă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, brânză parmigiano-reggiano, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată de grâu bulgur de toamnă cu dovlecei prăjiți, nuci și brânză de capră, Risotto De Dovleac Prăjit, și Risotto De Dovleac Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați dovleceii și usturoiul într-o tigaie de prăjire superficială.
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei, aruncând ușor pentru a acoperi.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged, amestecând o dată.
Lăsați să se răcească 10 minute. Se curăță usturoiul; se toacă. Aruncați piei.
Combinați apa și sarea într-o cratiță medie și aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați bulgur; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Adăugați apă caldă sărată, 1/2 cană odată, amestecând frecvent până când fiecare porție de apă caldă sărată este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 27 de minute în total). Se amestecă dovleceii și usturoiul; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine.
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și salvia.
Presărați fiecare porție cu brânză.