Rinichi Cu Ceapă De Primăvară Și Conopidă

Rinichi Cu Ceapă De Primăvară Și Conopidă
Rinichiul cu ceapă de primăvară și conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână ceapă de primăvară, sare, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fasole roșie și conopidă (Rajma Masala), Ceapă De Primăvară Murată, și Ceapa De Primăvară În Două Moduri pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista