Rigatoni Carbonara cu Guanciale
Rigatoni Carbonara cu Guanciale ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 320 calorii, 11g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face aproximativ 20 minute. Un amestec de pecorino romano, porumb de ardei, guanciale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bacon și ou cărbune Miner Paste: Rigatoni alla Carbonara, Parmezan Ușor Cremos Rigatoni (Rigatoni Alla Panna), și Rigatoni Al Forno (Rigatoni coapte) cu sparanghel prăjit și pe.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere rapidă. Puneți pastele și amestecați. Gatiti aproximativ 12 minute pana cand al dente; rezervați 1 cană de apă de gătit și apoi scurgeți.Între timp, într-un bol mare de amestecare, bateți ușor ouăle și gălbenușurile cu o furculiță și adăugați guanciale fierte. Adăugați treptat pastele fierbinți scurse și apoi brânza.
Se amestecă până când pastele sunt bine acoperite cusosul cremos. Dacănecesar, adăugați puțină apă de gătit rezervată pentru a subția sosul după gust. Condimentează cu sare și amestecul de boabe de piper proaspăt măcinat.