Ridichi Murate Rapid
Ridichile murate rapide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 145 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, miere, ridichi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Ridichi Murate Rapid, Ridichi picante, murate rapid, și Ridichi Și Ardei Murați Rapid.
Instrucțiuni
Spălați bine ridichile. Tăiați rădăcinile și tulpinile și feliați ridichile în pene subțiri.
Puneți ridichile tocate într-un borcan de halbă.
Combinați oțetul, apa, mierea și sarea într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere.
Când saramura a ajuns la fierbere, se toarnă peste ridichi.
Lăsați borcanul să stea pe tejghea până se răcește. Când se răcește, puneți borcanul în frigider.
Odată ce borcanul s-a răcit timp de 24 de ore, murăturile sunt bune de mâncat.