Ridiche-baie de iaurt și pene de Pita

Ridiche-baie de iaurt și pene de Pita
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 20 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 26 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți iaurt grecesc, usturoi, pitas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pene De Pita Cu Castraveți, Dal picant de linte roșie cu pene de Pita, și Hummus de mărar și pene de Pita prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pitas în 6 pene fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2
Combinați iaurtul, usturoiul tocat, oțetul de vin roșu și ardeiul negru într-un bol mic. Se amestecă ridichea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se servește cu pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista