Ricotta și șuncă Calzone
Ricottan și Ham Calzone necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 564 calorii. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză pecorino, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, Spanac și Ricotta Calzone, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Vă recomandăm să cumpărați o piatră de copt pregătită pentru toate pizza și pâinea care lucrează acasă. Acestea sunt disponibile la magazinele gourmet și la magazinele de specialitate chef supply.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pregătiți aluatul de pâine conform instrucțiunilor, tăind aluatul în 2 bucăți.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați ricotta, prosciutto, mozzarella, 1 ou și pecorino. Folosind o lingură de lemn, amestecați umplutura până se combină bine. Pune deoparte.
Folosind un sucitor ușor făinat, rulați aluatul în 2 runde.
Înveliți paleta de pizza cu sarea de mare.
Așezați 1 rundă de aluat pe paleta întinsă cu sare de mare grosieră.
Puneți umplutura pe centrul rundei de aluat așezate pe paleta de pizza. Folosind degetele, tamponați puțin ulei de măsline extravirgin în jurul marginii aluatului. Îndoiți fiecare rundă peste ea însăși pentru a face o formă de jumătate de lună. Folosind degetele, sertizați marginile, sigilând calzona.
Într-un castron mic, folosiți o furculiță pentru a bate restul de 1 ou. Folosind o perie de patiserie sau degetele, tamponați partea superioară a calzonei cu amestecul de ouă, ceea ce va ajuta partea superioară să devină un maro auriu frumos.
Se introduce la cuptor și se gătește până când aluatul este fiert și se rumeneste, aproximativ 25 de minute.
Tăiați în 4 bucăți și serviți imediat.
1/4 cană vin roșu deschis sau vin alb
1 lingură ulei de măsline extravirgin
3 căni de făină universală
Combinați vinul, apa și drojdia într-un castron mare și amestecați până se dizolvă.
Adăugați mierea, sarea și uleiul de măsline și amestecați bine.
Adăugați 1 cană de făină și amestecați cu o lingură de lemn pentru a face un aluat liber.
Adăugați încă 2 căni de făină și amestecați cu lingura timp de 2 până la 3 minute pentru a încorpora cât mai multă făină.
Aduceți aluatul împreună cu mâna și întoarceți-l pe o placă făinoasă sau pe o suprafață de marmură. Frământați timp de 6 până la 8 minute, până când aveți un aluat neted și ferm.
Așezați aluatul într-un vas ușor uns și acoperiți cu un prosop. Lăsați deoparte să se ridice în cea mai caldă parte a bucătăriei timp de 45 de minute.
După 45 de minute, tăiați aluatul crescut în 2 bucăți egale și frământați fiecare porție într-o rundă. Acoperiți din nou și lăsați să crească timp de 15 minute. Aluatul este acum gata de utilizare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.