Ricotta și șuncă Calzone

Ricotta și șuncă Calzone
Ricottan și Ham Calzone necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 564 calorii. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză pecorino, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, Spanac și Ricotta Calzone, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.

Instrucțiuni

1
Vă recomandăm să cumpărați o piatră de copt pregătită pentru toate pizza și pâinea care lucrează acasă. Acestea sunt disponibile la magazinele gourmet și la magazinele de specialitate chef supply.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pregătiți aluatul de pâine conform instrucțiunilor, tăind aluatul în 2 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați ricotta, prosciutto, mozzarella, 1 ou și pecorino. Folosind o lingură de lemn, amestecați umplutura până se combină bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ProsciuttoProsciutto
PecorinoPecorino
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Folosind un sucitor ușor făinat, rulați aluatul în 2 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
6
Înveliți paleta de pizza cu sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
7
Așezați 1 rundă de aluat pe paleta întinsă cu sare de mare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
8
Puneți umplutura pe centrul rundei de aluat așezate pe paleta de pizza. Folosind degetele, tamponați puțin ulei de măsline extravirgin în jurul marginii aluatului. Îndoiți fiecare rundă peste ea însăși pentru a face o formă de jumătate de lună. Folosind degetele, sertizați marginile, sigilând calzona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
AluatAluat
9
Într-un castron mic, folosiți o furculiță pentru a bate restul de 1 ou. Folosind o perie de patiserie sau degetele, tamponați partea superioară a calzonei cu amestecul de ouă, ceea ce va ajuta partea superioară să devină un maro auriu frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
BolBol
10
Se introduce la cuptor și se gătește până când aluatul este fiert și se rumeneste, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Tăiați în 4 bucăți și serviți imediat.
1
1/4 cană vin roșu deschis sau vin alb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Vin RoșuVin Roșu
2
3/4 cană apă caldă
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
1 pachet drojdie
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
4
1 lingură miere
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
5
1 linguriță sare kosher
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
6
1 lingură ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
7
3 căni de făină universală
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Combinați vinul, apa și drojdia într-un castron mare și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați mierea, sarea și uleiul de măsline și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MiereMiere
SareSare
10
Adăugați 1 cană de făină și amestecați cu o lingură de lemn pentru a face un aluat liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
11
Adăugați încă 2 căni de făină și amestecați cu lingura timp de 2 până la 3 minute pentru a încorpora cât mai multă făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
12
Aduceți aluatul împreună cu mâna și întoarceți-l pe o placă făinoasă sau pe o suprafață de marmură. Frământați timp de 6 până la 8 minute, până când aveți un aluat neted și ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
13
Așezați aluatul într-un vas ușor uns și acoperiți cu un prosop. Lăsați deoparte să se ridice în cea mai caldă parte a bucătăriei timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
După 45 de minute, tăiați aluatul crescut în 2 bucăți egale și frământați fiecare porție într-o rundă. Acoperiți din nou și lăsați să crească timp de 15 minute. Aluatul este acum gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista