Ricotta glazurată cu fasole de vanilie
Ricotta glazurată cu fasole de vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 351 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,48 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, fructe, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 35%. Încercați Budinci de Ricottan și fasole de vanilie, Ricotta De Fasole De Vanilie Cu Nucă De Cocos Prăjită, și Biscuiți Ricotta Moi Cu Glazură De Fasole De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Într-o cratiță mică, încălziți siropul de arțar cu răzuirea boabelor de vanilie; lasa sa se raceasca usor. Într-un castron, amestecați ricotta cu siropul.
Bateți gălbenușurile până se omogenizează.
Întindeți ricotta în 4 feluri de mâncare gratinate de 5 inci și fierbeți la 6 inci de la foc, rotind vasele după cum este necesar pentru a glazura ricotta uniform.
Se servește cu fructe proaspete.
Recomandare de vin: alegeți un vin ușor, fructat, nu prea dulce pe bază de Muscat, cum ar fi Vietti Moscato Cascinetta din 1998 sau Robert Mondavi Moscato d ' Oro din 1997.