Rețeta rețetă gravlax vindecată cu sfeclă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Scandinavă. Această rețetă face 45 de porții cu 143 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat grosier, sfeclă, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut Gravlax Vindecat De Fenicul, Gravlax vindecat cu citrice și sare, și Gravlax (somon suedez vindecat cu zahăr și sare) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Verificați somonul pentru orice oase pe care dealerul dvs. de pește le-ar fi ratat (frecarea mâinii de-a lungul cărnii este cel mai bun mod de a le găsi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Îndepărtați orice găsiți cu penseta. Tapetați un vas suficient de mare pentru a ține somonul cu un strat dublu de folie de aluminiu (de obicei folosesc o tigaie).Puneți una dintre bucățile de somon, pielea în jos, deasupra. Frecați-l cu jumătate de vodcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Se amestecă împreună zahărul, sarea, piperul, mărarul și sfecla și se întindepeste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Sifonada De Frunze De Kale
Crengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă restul de vodcă peste pește și se pune cealaltă bucată de somon (cu pielea în sus) deasupra. Trageți folia în sus în jurul peștelui, apoi puneți câteva greutăți deasupra (cum ar fi cutii, borcane sau o tăietură grea). Dați la frigider și lăsați să se vindece timp de două până la patru zile, întorcându-se din când în când. Lichidul se va scurge din somon în acest timp; doar turnați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Scoateți folia și răzuiți cura de pe ambele bucăți de pește. Pentru a servi, feliați așa cum ați face somonul afumat (lăsați pielea în urmă). Utilizați după cum este necesar și păstrați, înfășurat, la frigider timp de o săptămână. Cum să utilizați Chrain, un gust Evreiesc, merge la fel de bine cu corned beefas o face cu gravlax. Crema de hrean este, de asemenea, ideală pentru oricare dintre ele. Chrain pune 4 sfeclă gătită, curățată și tăiată în bucăți, într-un robot de bucătărie cu 2 1/2 căni rădăcină de hrean rasă, 1 lingură oțet balsamic (de preferință alb), 2 linguri zahăr granulat și sare, după gust. Puls-amestec la un amestec grosier (nu un pur).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Prăjite și Fistic
Rădăcină De Hrean
Gravlax
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Sifonada De Frunze De Kale
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Serveste
7
Crema de hrean bateți 2/3 cană de frișcă grea, apoi adăugați 2 1/2 linguri rădăcină de hrean rasă, 3/4 lingură oțet de vin alb, 1 linguriță muștar englezesc, zahăr și sare după gust și o stoarcere bună de lămâie. Oțetul și lămâia vor îngroșa crema, așa că nu exagerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sos De Hrean
Rădăcină De Hrean
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Serveste
9
Consultați aceste alte rețete de somon pe Food Republic: somon la grătar în coji de porumb rețetă somon cald și salată de Paste cu rucola rețetă de somon afumat și brânză de capră
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.